Een nette bouwplaats werkt in ieders voordeel. Namelijk:

Prettig werkklimaat

Een schone bouwkeet is van groot belang. Het is een intensieve werkomgeving waar u uw relaties gedurende het bouwproces ontvangt. Bovendien verschaft een nette omgeving comfort en, zo geloven wij, een prettig werkklimaat. Hygiëne en veiligheid staan voorop. Daarom doen aannemers een beroep op RenDie. Wij zorgen ervoor te zorgen dat uw werkomgeving schoon blijft.

Bouwopruimers

Handen uit de mouwen. Zo denken wij er over. Onze doeners, de bouwopruimers, zijn bereid aardig wat werk op uw bouwplaats te verzetten. Onze bouwopruimers zijn vakbekwame krachten. Ervaren en in het bezit van het certificaat SVS Basisveiligheid VCA. Uiteraard onder toezicht van uw deskundige uitvoerder. De bouwopruimers huurt u in zoals het u uitkomt. Gedurende het hele project of tijdens piekdrukte waarvoor u met RenDie een tijdelijk contract kunt afsluiten.

Opleveren

Schoon en veilig. Zo wilt u opleveren, want u bent een gerenommeerd bouwbedrijf. Maar de laatste loodjes wegen altijd het zwaarst. Drukte alom dus. Wij nemen deze taken graag uit uw handen zodat u zich kunt richten op de feitelijke oplevering. Wij reinigen conform de bestekeisen. Komt u handen te kort?  RenDie levert op